Satoshi Dice

Satoshi dice är utan tvekan en av de bästa sajterna för bitcoin gambling. De har genom åren framgångsrikt etablerat en solid bas av lojala spelare. Deras positiva rykte bland spelarna kan tillskrivas det faktum att de ger förstklassig service till alla spelare.

Testa Bitcoin gambling
Du får 0.002 mBTC att spela för host Satoshi Dice!

Satoshi Dice är tydligt utformad med enkelhet i åtanke – animeringarna är enkla och snabba. Tonvikten ligger på att ge lättillgänglig information till spelarna. Huvudspelet är snabbt och enkelt och bygger på att man helt enkelt ställer in vinstchans och betstorlek och rullar tärningen. Slotspelen är av hög kvalitet och Satoshi Dice stoltserar även med det fantastiska spelet Satoshi Slot.

Varför spela på SatoshiDice

De använder digital valuta, Bitcoin, så spelarna njuter av snabba insättningar och uttag. Det finns dock transaktionsavgifter. Oavsett om du vinner eller förlorar, kommer en transaktionsavgift dras om du tar hem pengar, men den är extremt låg: 0.0001 BTC.

Kundsupport

Satoshi Dice kan lätt nås genom sitt Twitter-konto, @SatoshiDice. Genom att använda detta medium för kommunikation kan representanter svara på dina frågor och funderingar snabbare.

Minimum och maximum bet gränser

Satoshi Dice använder sig av en crowdfundad bankroll och maxvinsten ligger i skrivande stund på nästan 200 000:- per bet.